Feed

 

Backendutvecklare

Vill du vara en del av vårt härliga gäng?

Vill du ingå i ett team av otroligt sköna och kompetenta individer där en schysst kultur, kunskapsdelning och roliga teamaktiviteter genomsyrar arbetet? Shiftkey växer och söker nu ännu en medarbetare som vill vara med på vår framgångsresa. Är det du?

Om Shiftkey

Shiftkey grundades 2017 med visionen om att starta en konsultbyrå där alla anställda känner att det är schysst. Det skulle kännas nära och personligt med villkor, förutsättningar, förhållningssätt och gemenskap som man är stolt av att vara en del av samt mår riktigt bra i. 

Våra medarbetare bygger framtidens digitala samhälle. Vi erbjuder konsulttjänster som fokuserar på utvecklingen av kundnära IT. Vi är pragmatiska evangelister som strävar efter att förenkla den alltid fortgående resan från den analoga världen till den digitala. Vår mission är att hjälpa verksamheter i en digital transformation på ett smidigt och effektivt sätt, hela vägen från planering till lyckat genomförande. Vi är prestigelösa och sätter fokus på målet. Med raka och tydliga handlingar och kommunikation vet vi vad vi gör och varför vi gör det. 

Vad innebär jobbet?

Som backendutvecklare hos oss på Shiftkey har du möjligheten att utveckla med hjälp av det senaste verktygen och arkitekturen i kombination med agila arbetsmetoder. I arbetet vill vi att du utvecklas både professionellt och personligt genom ständigt utmanande och varierande uppdrag hos våra kunder. Du drivs av att skapa funktionalitet utöver det vanliga tillsammans med ett team av väldigt kompetenta medarbetare.

Vem är du?

Du är schysst.

Vi värdesätter särskilt de egenskaper som vi tycker är viktiga för att bygga en schysst arbetskultur. Vi strävar mot att vara respektfulla, tydliga och prestigelösa i allt vi gör.

Du är modig.

Hos oss är en av nyckelingredienserna hos en god konsult att vara modig i sin roll och stå för det som är bäst för kunden. Integritet att våga ta även i det som är svårt och obekvämt.

Du är stolt.

Att vara stolta över vår kunskap och det vi gör är en självklarhet hos oss. Vi tror att den tillfredsställande känslan av att ha yrkesstolthet och gott självförtroende är en av grundstenarna till välmående.

Du är pragmatisk.

Med en jordnära inställning och praktisk orientering når vi resultaten. Vi är raka och tydliga i allt vi gör och kommunicerar. KISS much?

Arbetserfarenhet

Du har mycket goda kunskaper i, och är beredd att jobba dagligen med:

.NET

C#

REST

Distributed solution landscape 

SQL (MSSQL / Oracle)

CMS

Azure och API-plattformar som APIgee

Certifiering och dokumenterat genomförda kurser är ett plus. Du har kunskap för att arbeta med continuous delivery, Scrum/Kanban och Jira.

Vi blir ännu gladare om du har koll på:

React, Vue, Angular 6, Headless CMS, Episerver

Placering

Du kommer att jobba på våra kunders kontor primärt i Stockholmsområdet och rapportera till vårt kontor i centrala Stockholm. 

..och till sist

Vi strävar alltid efter att våra medarbetare har de bästa verktygen och möjligheterna att utföra sitt arbete. Vi har självklart även riktigt roliga teamaktiviteter, årliga utlandsresor och after works! 

Låter det som något du skulle må bra i?

Häng på!

Skicka ditt CV eller LinkedIn-profil till Iggy Gullstrand så hörs vi vidare.

ANSÖK